Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt7735502
Page 1
Download de app Download de app

Il testimone invisibile

Veel plezier met Il testimone invisibile kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Il testimone invisibile

2018
Thriller
102min.
12geweld

Kijk Il testimone invisibile

Moeite met waar je nou Il testimone invisibile moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Als de rijke zakenman Adriano wakker wordt in een hotelkamer ziet hij het levenloze lichaam van zijn minnares Laura. De deur is van binnenuit afgesloten en er is geen bewijs dat er iemand anders in de kamer is geweest. Ondanks dat Adriano claimt onschuldig te zijn, wordt hij aangeklaagd voor moord. Hij vraagt Virginia Ferrara, een zeer ervaren advocate die nog nooit een zaak heeft verloren, zijn onschuld te bepleiten. Ze krijgen drie uur om zijn zaak voor te bereiden en een belangrijke getuigenis te weerleggen en op zoek te gaan naar ontlastend bewijs. Met zijn rug tegen de muur, wordt Adriano door haar gedwongen volledige openheid te geven waarna zich een vernuftig psychologisch steekspel ontspint.

Regisseur en acteurs

Stefano Mordini (regisseur), Riccardo Scamarcio, Miriam Leone, Fabrizio Bentivoglio, Maria Paiato, Nicola Pannelli, Paola Sambo, Ascanio Balbo
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?