Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt6497898
Page 1
Download de app Download de app

Insyriated

Veel plezier met Insyriated kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Insyriated

2017
Drama
85min.
geweld grof taalgebruik

Deel Insyriated

Je vrienden laten weten dat je Insyriated wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Insyriated

Moeite met waar je nou Insyriated moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Insyriated:

Vanaf € 2,99 bij iTunes
€ 11,99 bij Bookspot

Samenvatting

Insyriated vertelt een verhaal van een familie, opgesloten in een huis, terwijl buiten het gebied gebombardeerd wordt en sluipschutters op scherp staan. De moeder Oum Yazan van drie kinderen probeert wanhopig haar familie in leven te houden, in afwachting of haar man nog zal thuis komen. Inmiddels is de situatie zo erg ge√ęscaleerd dat ook buren en andere familieleden zich schuilhouden in het appartement van Oum Yazan. Is het haar man die aanklopt of is het een vijand, bedreiging of aanval? De familie leeft in constante spanning, angst en gevaar. INSYRIATED van regisseur Phillipe van Leeuw toont een schouwspel van mensen in een extreme situatie dat zorgt voor extreme emoties en gedrag. Elke beslissing is van essentieel belang. Als prooi van de vijand zitten zij gevangen in een bunker dat ooit een liefdevolle thuisbasis was.

Regisseur en acteurs

Philippe Van Leeuw (regisseur), Hiam Abbass, Diamand Bou Abboud, Juliette Navis, Mohsen Abbas, Moustapha Al Kar, Alissar Kaghadou, Ninar Halabi, Mohammad Jihad Sleik, Elias Khatter, Husam Chadat, Issan Dib, Orwa Khultum, Madjd Tarabay

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?