Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt7549996
Page 1
Download de app Download de app

Judy

Veel plezier met Judy kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

Judy

2019
Biografie
118min.
12discriminatie drugs- en/of alcoholmisbruik grof taalgebruik

Deel Judy

Je vrienden laten weten dat je Judy wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Judy

Moeite met waar je nou Judy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Judy:

€ 2,99 bij Pathé Thuis
€ 12,99 bij BoekenVoordeel
€ 4,99 bij KPN on demand
€ 5,99 bij Ziggo On Demand

Samenvatting

Renée Zellweger is de legendarische Judy Garland in de gelijknamige speelfilm Judy. Nadat haar carrière in Amerika op een laag pitje is komen te staan, reist Judy in 1968 af naar Londen voor een reeks uitverkochte theatershows. Hiermee hoopt ze genoeg geld te verdienen om een stabiel leven te kunnen creëren voor haar kinderen die in Amerika zijn achtergebleven. Judy leeft al sinds dat ze een kindster was op medicijnen en drank. Er zijn mensen die van haar proberen te profiteren wanneer zij in de war is en juist simpelweg gelukkig wil zijn met haar gezin en haar eigen keuzes wil maken. Ondersteund door de bekende liedjes, waaronder 'Somewhere Over the Rainbow', vertolkt Renée op indrukwekkende wijze de rol van deze grootsheid en laat zien hoe fragiel en kwetsbaar Judy Garland heeft geleefd.

Regisseur en acteurs

Rupert Goold (regisseur), Renée Zellweger, Rufus Sewell, Finn Wittrock, Michael Gambon, Jessie Buckley, Bella Ramsey, John Dagleish, Gemma-Leah Devereux, Tim Ahern, Bentley Kalu, Arthur McBain, Phil Dunster, David Shields, John Mackay, Darci Shaw, Tom Durant Pritchard, Andy Nyman, Royce Pierreson, David Rubin, Natasha Powell, Israel Ruiz, Lucy Russell, Matt Nalton

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?