Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt3500258
Page 1
Download de app Download de app

K3 Dierenhotel

Veel plezier met K3 Dierenhotel kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

K3 Dierenhotel

2014
Jeugd
88min.
al

Deel K3 Dierenhotel

Je vrienden laten weten dat je K3 Dierenhotel wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk K3 Dierenhotel

Moeite met waar je nou K3 Dierenhotel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor K3 Dierenhotel:

Vanaf € 4,99 bij iTunes

Samenvatting

Kristel heeft geboekt in een luxueuze beautyfarm. Josje en Karen gaan datzelfde weekend stiekem in het dierenhotel helpen bij Bas, op wie de 3 meisjes van K3 verliefd zijn. Maar als de gps'en van K3 per ongeluk verwisseld worden, komen de drie meisjes toe op de verkeerde bestemming. Kristel arriveert in het dierenhotel bij Bas, en Karen en Josje in de beautyfarm. Kristel wil maar al te graag in het dierenhotel blijven om bij Bas te zijn. Om indruk te maken op hem zet ze haar beste beentje voor in het dierenhotel, maar als rasecht stadsmeisje is dat geen eenvoudige opdracht. Als Karen hoort dat Brad Pitt in de beautyfarm komt logeren, is ze daar met geen stokken meer buiten te krijgen. Omdat Karen niet wil dat Josje alleen naar Bas vertrekt, laat ze het voor Josje uitschijnen alsof ze wel degelijk in een dierenhotel zitten. Dit zorgt voor heel wat hilarische toestanden en doldwaze misverstanden. Maar als het dierenhotel in gevaar blijkt, moeten de meisjes van K3 de handen in elkaar slaan om het te redden.

Regisseur en acteurs

Bart van Leemputten (regisseur), Kristel Verbeke, Josje Huisman, Karen Damen, Philippe Geubels, Albert Verlinde, Jaques Vermeire, Winston Post, Metta Gramberg, Dries Van Hegen, Serge-Henri Valcke, Maarten Bosmans, Daisy Thys

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?