Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt2581664
Page 1
Download de app Download de app

Casper en Emma - Beste vriendjes

Veel plezier met Casper en Emma - Beste vriendjes kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Casper en Emma - Beste vriendjes

2013
Jeugd
74min.
al

Kijk Casper en Emma - Beste vriendjes

Moeite met waar je nou Casper en Emma - Beste vriendjes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Casper en Emma - Beste vriendjes:

€ 4,99 per maand
vr 30 oktober 15:05
Vanaf € 2,99 bij iTunes

Samenvatting

Emma wordt bijna vijf en wil voor haar verjaardag graag een hond. Maar haar moeder vindt dat ze daar nog niet groot genoeg voor is. Intussen ziet Casper, net zo oud als Emma, er heel erg tegenop om voor het eerst naar school te gaan. Hier ontmoeten de kleuters elkaar en hebben ze allebei een knuffel bij zich: Casper een leeuwtje en Emma een konijn. De twee sluiten direct vriendschap en hun knuffels ook. Op een dag zien Emma en Casper een lieve hond die Bassa heet. Emma is gek op het dier en wil Bassa mee naar huis nemen. Haar konijn ziet groen van jaloezie en verstopt zich. Emma is bang dat ze haar knuffel nooit meer zal zien.

Regisseur en acteurs

Arne Lindtner Næss (regisseur), Elias Søvold-Simonsen, Nora Amundsen, Thorbjørn Harr, Hilde Louise Asbjørnsen, Janne Formoe, Hilde Lyrån, Markus Tønseth, Anna Celine Bredal, Sigrun Enge, Ivar Nørve, Tone Johnsen

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?