Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt6866006
Page 1
Download de app Download de app

Casper en Emma op jacht naar de schat

Veel plezier met Casper en Emma op jacht naar de schat kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Casper en Emma op jacht naar de schat

2018
Jeugd
74min.
al

Kijk Casper en Emma op jacht naar de schat

Moeite met waar je nou Casper en Emma op jacht naar de schat moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Casper en Emma op jacht naar de schat:

€ 2,99 bij Pathé Thuis
€ 9,99 bij BoekenVoordeel
Vanaf € 3,99 bij iTunes
€ 10,99 bij Bookspot
€ 6,99 bij bol,com
Bekijk nog 2 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn, hij heeft het lang geleden samen met zijn beste vriend Alfred begraven. Opa heeft Alfred al 65 jaar niet meer gesproken. Casper en Emma moeten er niet aan denken om elkaar zo lang niet te zien! De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht, waarbij de vriendjes de hele omgeving afspeuren naar aanwijzingen. En natuurlijk gaan Mevrouw Konijn en Welpje gezellig mee tijdens de zoektocht. De schattenjacht eindigt met een grote verrassing en Casper en Emma leren iets heel belangrijks: vriendschap is de grootste schat van allemaal!

Regisseur en acteurs

Arne Lindtner Næss (regisseur), Aurora Langaas Gossé (regisseur), Oliver Dahl, Alba Ørbech-Nilssen, Thorbjørn Harr, Hilde Louise Asbjørnsen, Janne Formoe, Hilde Lyrån, Markus Tønseth, Anna Celine Bredal, Sigrun Enge, Ivar Nørve
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?