Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt7048622
83010586
Page 1
Download de app Download de app

The Insult

Veel plezier met The Insult kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

The Insult

2017
Drama
112min.
12geweld grof taalgebruik angst

Deel The Insult

Je vrienden laten weten dat je The Insult wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk The Insult

Moeite met waar je nou The Insult moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor The Insult:

€ 9,99 per maand
Vanaf € 2,99 bij iTunes
Vanaf € 3,99 bij Cinetree
3,99 per maand bij Cinéart
Bekijk nog 1 bron meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

In The Insult leidt een incident tussen twee mannen tot een zaak van nationaal belang, waarin de Libanese burgeroorlog een schaduw op de hedendaagse maatschappij werpt. Politiek en religie verdelen een land waar de wonden uit het verleden nog lang niet geheeld zijn. Tijdens de renovatiewerken van een appartementsgebouw in Beiroet leidt een probleem met de waterafvoer tot een confrontatie tussen bewoner Toni en aannemer Yasser. Toni is een Libanese christen, Yasser een Palestijnse vluchteling. Als de ruzie uit de hand loopt door een belediging, worden beide mannen meegesleurd in een neerwaartse spiraal waarvan de draagwijdte veel verder reikt dan de grenzen van de rechtspraak. The Insult is internationaal omarmd door het publiek en won verschillende publieksprijzen. Voor zijn rol ontving Kamel El Basha op het filmfestival van Venetië de prijs voor Beste Acteur. De film staat verder op de shortlist van de Oscar voor Beste Buitenlandse Film en zal op het Internationaal Filmfestival van Rotterdam zijn Nederlandse première beleven.

Regisseur en acteurs

Ziad Doueiri (regisseur), Adel Karam, Kamel El Basha, Rita Hayek, Christine Choueiri, Diamand Bou Abboud, Camille Salameh, Talal Jurdi, Julia Kassar, Rifaat Torbey, Carlos Chahine, Georges Daoud, Elie Njeim, Christina Farah

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?