Page 1
tt10384944
149548228,160035316
Page 1
Download de app Download de app

Lassie

Veel plezier met Lassie kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

Lassie

2020
Jeugd, Familie
100min.
6

Deel Lassie

Je vrienden laten weten dat je Lassie wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Lassie

Moeite met waar je nou Lassie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Lassie:

€ 3,99 bij Pathé Thuis
Vanaf € 2,99 bij T-Mobile Thuis
€ 7,99 per maand
€ 2,99 bij Amazon Prime
Bekijk nog 2 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Wanneer de ouders van Florian noodgedwongen moeten verhuizen omdat er nog een kindje op komst is, informeert de chagrijnige hospita hen dat honden niet toegestaan zijn in de nieuwe woning. En al zeker niet die brutale Lassie! Wat nu? Lassie is Florian zijn beste vriend! Ze doen alles samen. Vader lost dit op door Lassie onder te brengen bij zijn werkgever, Graaf Von Sprengel en diens kleindochter Priscilla. Florian vindt het maar niets dat Priscilla nu voor Lassie zorgt, het is tenslotte zijn hond! En door de bemoeienissen van een dief raakt Lassie ver van zijn vertrouwde omgeving ook nog eens zoek! Florian en Priscilla zetten samen alles op alles om hem terug te vinden. Zou Lassie zijn weg terug naar huis kunnen vinden? Lassie is een moderne remake van de originele film uit 1943, gebaseerd op het boek van Eric Knight "Lassie Come Home". Ga mee op een avontuurlijke reis voor jong en oud!

Regisseur en acteurs

Hanno Olderdissen (regisseur), Sebastian Bezzel, Anna Maria Mühe, Bella Bading, Matthias Habich, Johann von Bülow, Sina Bianca Hentschel, Jana Pallaske, Justus von Dohnányi, Christoph Letkowski, Milton Welsh, Sina Reiß, Luca Maric, Matous Brichcin, Jörg Rühl, Detlef Gode Benedix, Oliver Törner, Moritz Heidelbach, Christian Skibinski, Nico Marischka, Sarah Camp

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?