Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt6752992
Page 1
Download de app Download de app

Lazzaro Felice

Veel plezier met Lazzaro Felice kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Lazzaro Felice

2018
Drama
125min.
12geweld grof taalgebruik

Deel Lazzaro Felice

Je vrienden laten weten dat je Lazzaro Felice wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Lazzaro Felice

Moeite met waar je nou Lazzaro Felice moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Lazzaro Felice:

Vanaf € 2,99 bij iTunes
wo 20 januari 18:25
€ 9,99 per maand
€ 13,49 bij mediamarkt,nl
Bekijk nog 2 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Op de grens van magie en realisme, temidden van zonovergoten Italiaanse tabaksvelden, speelt het moderne sprookje Lazzaro Felice zich af. Plattelandsjongen Lazzaro, geboren en getogen in het geïsoleerde dorpje Inviolata, is de goedheid zelve en staat altijd voor iedereen klaar. De mensen om hem heen bestempelen hem als "simpel van geest" en maken hier gretig gebruik van. Zo ook de verwende jonge edelman Tancredi, die Lazzaro overtuigt om hem te helpen bij het in scène zetten van zijn eigen ontvoering. Hij hoopt hiermee de aandacht te krijgen van zijn moeder, markiezin Alfonsina de Luna, beter bekend als de Koningin van de sigaret. Zij domineert het leven van de dorpelingen in Inviolata. De ontmoeting met Tancredi brengt Lazzaro zo van zijn stuk dat er een verschuiving in tijd en ruimte plaatsvindt. Ineens worden de dorpelingen het moderne stadsleven ingesleurd en komen erachter dat vrijheid en onafhankelijkheid ook niet zaligmakend zijn. Lazzaro Felice van regisseur Alice Rohrwacher (Le Meraviglie), werd geproduceerd door Martin Scorsese. De film won de prijs voor het Beste Scenario in Cannes en de Youth Jury Award op IFFR.

Regisseur en acteurs

Alice Rohrwacher (regisseur), Adriano Tardiolo, Agnese Graziani, Luca Chikovani, Alba Rohrwacher, Sergi López, Tommaso Ragno, Natalino Balasso, Nicoletta Braschi, Carlo Massimino, Daria Pascal Attolini, Maddalena Baiocco, Giulia Caccavello, Annunziata Capretto, Davide Denci, Alessandro Genovesi, Edoardo Montalto, Leonardo Nigro, Gala Othero Winter, Iris Pulvano, Ettore Scarpa, Pasqualina Scuncia, Carlo Tarmati, Pascal Tréguy

Trailers

Populair

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?