Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt9204204
Page 1
Download de app Download de app

Little Joe

Veel plezier met Little Joe kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

Little Joe

2019
Sf
105min.
6geweld grof taalgebruik

Deel Little Joe

Je vrienden laten weten dat je Little Joe wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Little Joe

Moeite met waar je nou Little Joe moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Little Joe:

Vanaf € 4,99 bij iTunes
€ 4,99 bij Ziggo On Demand
€ 4,99 bij Pathé Thuis
€ 8,50 per film
Bekijk nog 1 bron meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

De alleenstaande moeder Alice (Emily Beecham) is een toegewijde wetenschapper bij een bedrijf dat nieuwe plantensoorten kweekt. Ze heeft een zeer speciale, karmozijnrode bloem ontwikkeld. Deze valt niet alleen op door zijn schoonheid, maar ook door zijn therapeutische kwaliteiten. Indien de plant op de ideale temperatuur wordt gehouden, de juiste voeding krijgt en er regelmatig tegen wordt gesproken, maakt hij zijn eigenaar gelukkig. Tegen het bedrijfsbeleid in neemt Alice er een mee naar huis als cadeau voor haar tienerzoon Joe, die enthousiast de verzorging op zich neemt. Ze noemt de plant zelfs 'Little Joe'. Maar naarmate de planten groeien, groeit ook Alices vermoeden dat haar nieuwe creaties misschien niet zo onschadelijk zijn als hun naam suggereert. Op het filmfestival van Cannes 2019 won hoofdrolspeelster Emily Beecham de prijs voor beste actrice.

Regisseur en acteurs

Jessica Hausner (regisseur), Emily Beecham, Ben Whishaw, Kerry Fox, Phénix Brossard, Kit Connor, Sebastian Hülk, Lindsay Duncan, Leanne Best, David Wilmot, Goran Kostić, Andrew Rajan, Jessie Mae Alonzo, Jason Cloud
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?