Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt4516162
Page 1
Download de app Download de app

Martin Eden

Veel plezier met Martin Eden kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Martin Eden

2019
Drama
128min.
12drugs- en/of alcoholmisbruik

Deel Martin Eden

Je vrienden laten weten dat je Martin Eden wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Martin Eden

Moeite met waar je nou Martin Eden moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Martin Eden:

Vanaf € 4,99 bij iTunes
€ 14,99 bij Bookspot

Samenvatting

Martin leidt als ongeschoolde zeeman een turbulent leven, totdat hij onverwacht Elena ontmoet, een verfijnde jonge vrouw. Gefascineerd door haar kennis en schoonheid wordt hij op slag verliefd. Om zich tot haar niveau op te tillen, besluit hij schrijver te worden en zo zijn arbeidersbestaan achter zich te laten. Martins honger naar kennis brengt hem echter in politieke kringen waar hij met steeds meer passie zijn eigen stem vindt. Al snel zit hij klem tussen persoonlijke ambities en zijn liefde voor Elena. Martin Edenis een vrije bewerking van de gelijknamige roman van Jack London. Regisseur Pietro Marcello verplaatste het verhaal van Oakland, California naar de rauwe straten van Napels en koos ervoor om volledig op 16mm te draaien. In combinatie met bijzondere archiefbeelden en een verrassende soundtrack levert dit een meeslepend drama op waarin de charismatische Luca Marinelli op spectaculaire wijze de hoofdrol vertolkt. De film is bekroond met de prijs voor beste acteur op het filmfestival van Venetiƫ en de TIFF Platform Prize voor artistieke kwaliteit en regie.

Regisseur en acteurs

Pietro Marcello (regisseur), Luca Marinelli, Marco Leonardi, Vincenzo Nemolato, Rinat Khismatouline, Pietro Ragusa, Aniello Arena, Lana Vlady, Jessica Cressy, Carlo Cecchi, Chiara Francini, Franco Pinelli, Diego Sepe, Giustiniano Alpi, Gaetano Bruno, Vincenza Modica, Maurizio Donadoni, Carmen Pommella, Edoardo Sorgente, Sergio Longobardi
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?