Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt5078326
63372526
Page 1
Download de app Download de app

Médecin de campagne

Veel plezier met Médecin de campagne kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Médecin de campagne

2016
Komedie
102min.
9grof taalgebruik angst

Deel Médecin de campagne

Je vrienden laten weten dat je Médecin de campagne wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Médecin de campagne

Moeite met waar je nou Médecin de campagne moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Médecin de campagne:

€ 2,99 bij Pathé Thuis
Vanaf € 2,99 bij iTunes
€ 9,99 per maand
Vanaf € 1,99 bij Cinetree
ma 10 mei 13:25
Bekijk nog 2 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Jean-Pierre is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean-Pierre kanker wordt geconstateerd, is rustiger aan doen dan ook geen optie. Ondanks het feit dat Jean-PIerre tegensputtert, stuurt zijn arts een vervanger naar de praktijk. Nathalie, nog maar net begonnen als arts en niet gewend aan het dorpse leven, wordt door Jean-Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Nathalie laat zich echter niet kennen en gaandeweg weet ze de dorpsbewoners en ook Jean-Pierre voor zich te winnen. Médecin de campagne is een heerlijke tragikomedie van de Franse regisseur Thomas Lilti, die zelf ook huisarts is. Zijn ervaring maakt van Médecin de campagne een oprecht en invoelbaar drama. De film wordt geprezen om zijn authenticiteit en het overtuigende acteerwerk van François Cluzet (Intouchables), voor deze rol genomineerd voor een César, en Marianne Denicourt (La belle noiseuse). Médecin de campagne was in Frankrijk een echte publiekslieveling en één van de grootste filmhits van het afgelopen jaar.

Regisseur en acteurs

Thomas Lilti (regisseur), François Cluzet, Marianne Denicourt, Isabelle Sadoyan, Félix Moati, Christophe Odent, Patrick Descamps, Guy Faucher, Margaux Fabre, Julien Lucas, Yohann Goetzmann, Josée Laprun, Philippe Bertin, Géraldine Schitter, Sylvie Lachat, Régis Iacono, Michel Charrel, Jeanne Buchard, Anthony Bajon, Jean Haas, Michel Ridou, Lismène Joseph, Françoise Pinkwasser, Jeanne Cellard, Claudine Baschet, Jennifer Rozier, Merwan Baghdadi, Blanche Cluzet, Isalinde Giovangigli, Rafik Ben Mebarek, Juliette Aoudia, Cécile Bouillot, Marilyse Lagrafeuil, Sébastien Faglain, Frank Silver, Wilfried Capet, Vladimir Enquin

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?