Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt8221738
132479830
Page 1
Download de app Download de app

Mi vida

Veel plezier met Mi vida kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

Mi vida

2019
Drama
88min.
al

Deel Mi vida

Je vrienden laten weten dat je Mi vida wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Mi vida

Moeite met waar je nou Mi vida moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Mi vida:

€ 2,99 bij Pathé Thuis
€ 4,99 per maand
Vanaf € 4,99 bij iTunes
Vanaf € 3,49 bij Cinetree

Samenvatting

Kapster Lou (63) uit Schiedam koestert een heimelijke droom. Ze zou wel in Spanje willen wonen. Maar dat gaat niet met de zorg voor haar kinderen en kleinkinderen. Een stukje van de taart dan maar: Een cursus Spaans in Cádiz. Ver weg van alles wat ze kent. In een kinderbed bij een gastgezin, tussen feestvierende studenten. Wat had ze eigenlijk gedacht? Toch begint ze zich thuis te voelen in de gastvrije stad aan zee. Ze vindt een nieuwe kamer en sluit vriendschap met haar lerares Spaans, Andrea, die haar aanmoedigt haar droom waar te maken en een kapsalon in Cádiz te openen. Maar dan staat haar zwangere dochter Barbara ineens onaangekondigd op de stoep. Zij vindt Lou's verhuisplannen "belachelijk" en 'egocentrisch'. Haar moeder hoort in Schiedam, bij haar kinderen en kleinkinderen. En ook zoon Ronny, die in een scheiding ligt, voelt zich verraden als hij hoort dat zijn moeder ver van huis een nieuw leven wil gaan opbouwen. Op haar leeftijd kan ze toch niet zomaar aan iets nieuws beginnen? Lou staat voor een dilemma, kiest ze voor haar eigen leven, of dat van haar familie? Mi Vida is een film over het realiseren van je dromen en over de verwachtingen die we hebben van ons leven, onze toekomst en onze vriendschappen. En over de bereidheid en durf van een dappere, drieënzestigjarige vrouw om die verwachtingen en dromen waar te maken.

Regisseur en acteurs

Norbert ter Hall (regisseur), Loes Luca, Elvira Mínguez, Anniek Pheifer, Diewertje Dir, Fermí Reixach, Loïc Bellemans, Carmina Barrios

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?