Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt7296782
Page 1
Download de app Download de app

Minuscule 2, het tropisch avontuur

Veel plezier met Minuscule 2, het tropisch avontuur kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Minuscule 2, het tropisch avontuur

2018
Animatie
92min.
6angst

Kijk Minuscule 2, het tropisch avontuur

Moeite met waar je nou Minuscule 2, het tropisch avontuur moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Minuscule 2, het tropisch avontuur:

€ 2,99 bij Pathé Thuis
Vanaf € 3,99 bij iTunes
Vanaf € 3,49 bij Cinetree

Samenvatting

Wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen in de vallei, is het tijd om de wintervoorraden aan te vullen. Maar in alle drukte merkt niemand dat een lieveheersbeestje vastzit in een pakket met bestemming.. de Caraïben! Tijd voor het rescueteam om in actie te komen! Een mier, een spin en een lieveheersbeestje belanden zo aan de andere kant van de wereld. Maar komt hun hulp nog op tijd? Een hernieuwde kennismaking met een heleboel kleine maar onverschrokken wezens, die je rondleiden in het hilarische rijk der insecten. Ze hebben allemaal hun eigen talenten, maar het belangrijkste is samenwerken. Zelfs de allerkleinste kriebelbeesten laten niet op hun kop zitten.

Regisseur en acteurs

Thomas Szabo (regisseur), Hélène Giraud (regisseur), Bruno Salomone, Thierry Frémont, Stéphane Coulon, Jean Nanga, Sarah Cohen-Hadria, Jean-Paul Guyon, Bô Gaultier de Kermoal, Franck Benezech, Luc Morvan, Liu Huifang
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?