Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt0349825
1225472,154289458
Page 1
Download de app Download de app

Miracle

Veel plezier met Miracle kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Miracle

2004
Actie, Drama, Amusement
135min.
6

Deel Miracle

Je vrienden laten weten dat je Miracle wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Miracle

Moeite met waar je nou Miracle moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Miracle:

Vanaf € 3,99 bij iTunes
€ 8,99 per maand
€ 3,99 bij Amazon Prime

Samenvatting

MIRACLE is het inspirerende, waargebeurde verhaal, vol zinderende hockey-actie en adembenemende spanning, over een van de grootste momenten uit de sportgeschiedenis: de triomfantelijke overwinning van het Amerikaanse Olympische hockeyteam op de Sovjet Unie in 1980. Kurt Russell schittert als de dynamische en vastbesloten coach Herb Brooks die een onmogelijke droom koesterde: winnen van de schijnbaar onverslaanbare Sovjets. Hij begint met 26 zelf uitgekozen en ongedisciplineerde kinderen die hij leert spelen als nooit tevoren. En met 20 van hun maakt hij een team dat gelooft in het onmogelijke en geeft hij een natie een nieuw gevoel van hoop.

Regisseur en acteurs

Gavin O'Connor (regisseur), Kurt Russell, Patricia Clarkson, Noah Emmerich, Sean McCann, Kenneth Welsh, Eddie Cahill, Patrick O'Brien Demsey, Michael Mantenuto, Fred Keating, Philip Maurice Hayes
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?