Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt6900448
Page 1
Download de app Download de app

Mirai

Veel plezier met Mirai kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Mirai

2018
Animatie
98min.
6angst

Deel Mirai

Je vrienden laten weten dat je Mirai wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Mirai

Moeite met waar je nou Mirai moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Mirai:

€ 19,99 bij bol,com
Vanaf € 3,99 bij iTunes

Samenvatting

Mirai (Oscarnominatie Beste Animatiefilm) is een hartverwarmende animatiefilm van Mamoru Hosoda (The Girld who Leapt Through Time, The Boy and the Beast), waarin een 4-jarige jongen een magische reis maakt, dat de grenzen van tijd en ruimte overstijgt. Wanneer de 4-jarige Kun zijn pasgeboren zusje Mirai ontmoet, is hij in eerste instantie dolbij met haar komst. Maar als de aandacht van zijn ouders steeds meer naar Mirai gaat, voelt Kun zich al snel buitengesloten en boos. Plots ontdekt hij een magische tijdreispoort in zijn achtertuin. Hij wordt meegenomen op een avontuur door de tijd en ontmoet verschillende familieleden uit het verleden en de toekomst. Onder wie zijn zusje Mirai, die in Kun's fantasiewereld inmiddels een tiener is en hem mee op sleeptouw neemt op een reis vol magie. Mamoru Hosoda is een grote naam in de wereld van de Japanse animatie, en waagde zich al eerder aan een magische tijdreis in The Girl Who Leapt Through Time (2006). Mirai ging in première op het Filmfestival van Cannes, en werd genomineerd voor een Oscar voor Beste Animatiefilm.

Regisseur en acteurs

Mamoru Hosoda (regisseur), Moka Kamishiraishi, Haru Kuroki, Gen Hoshino, Kumiko Aso, Koji Yakusho, Yoshiko Miyazaki, Mitsuo Yoshihara, Masaharu Fukuyama, Kaede Hondo
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?