Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt0317919
1416365
Page 1
Download de app Download de app

Mission: Impossible III

Veel plezier met Mission: Impossible III kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Mission: Impossible III

2006
Actie
126min.
12geweld angst

Kijk Mission: Impossible III

Moeite met waar je nou Mission: Impossible III moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Mission: Impossible III:

€ 2,99 bij KPN on demand
€ 9,99 bij mediamarkt,nl
Vanaf € 3,99 bij iTunes
€ 9,99 bij Bookspot
Vanaf € 2,99 bij T-Mobile Thuis
€ 2,99 bij Amazon Prime
€ 2,99 bij Ziggo On Demand
Bekijk nog 6 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Speciaal agent Ethan Hunt wil een punt zetten achter zijn levensgevaarlijke carrière en de Impossible Missions Force verlaten. Maar net nu valt Lindsey Farris, een briljante rekruut van het IMF en de oogappel van Ethan, in handen van de koelbloedige wapenhandelaar Owen Davian, die op het punt staat om een wereldvernielende deal af te sluiten. Ethan kan Lindsey bevrijden, maar een bom die in haar hoofd werd ingeplant, kost haar uiteindelijk het leven. Wanneer ook Hunts vrouw Julia ontvoerd wordt door de topcrimineel staat hij voor de moeilijkste beproeving van zijn leven : hij moet de wereld redden van de ondergang én tegelijkertijd zijn vrouw bevrijden uit de klauwen van de nietsontziende schurk. Het lijkt een onmogelijke missie, want zelfs in eigen rangen lijkt Ethan niemand te kunnen vertrouwen. Speciaal agent Ethan Hunt wil een punt zetten achter zijn levensgevaarlijke carrière en de Impossible Missions Force verlaten. Maar net nu valt Lindsey Farris, een briljante rekruut van het IMF en de oogappel van Ethan, in handen van de koelbloedige wapenhandelaar Owen Davian, die op het punt staat om een wereldvernielende deal af te sluiten. Ethan kan Lindsey bevrijden, maar een bom die in haar hoofd werd ingeplant, kost haar uiteindelijk het leven. Wanneer ook Hunts vrouw Julia ontvoerd wordt door de topcrimineel staat hij voor de moeilijkste beproeving van zijn leven: hij moet de wereld redden van de ondergang én tegelijkertijd zijn vrouw bevrijden uit de klauwen van de nietsontziende schurk. Het lijkt een onmogelijke missie, want zelfs in eigen rangen lijkt Ethan niemand te kunnen vertrouwen.

Regisseur en acteurs

J.J. Abrams (regisseur), Tom Cruise, Philip Seymour Hoffman, Ving Rhames, Billy Crudup, Michelle Monaghan, Jonathan Rhys Meyers, Keri Russell, Maggie Q, Laurence Fishburne, Simon Pegg, Eddie Marsan, Bahar Soomekh, Jeff Chase, Michael Berry Jr., Aaron Paul, Carla Gallo, Bellamy Young, Paul Keeley, Jane Daly, Greg Grunberg, Sabra Williams, Rose Rollins, Sasha Alexander, Tracy Middendorf

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?