Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt0457419
Page 1
Download de app Download de app

Mr. Magorium's Wonder Emporium

Veel plezier met Mr. Magorium's Wonder Emporium kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Mr. Magorium's Wonder Emporium

2007
Fantasy
93min.
al

Kijk Mr. Magorium's Wonder Emporium

Moeite met waar je nou Mr. Magorium's Wonder Emporium moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Mr. Magorium's Wonder Emporium:

Vanaf € 3,99 bij iTunes
€ 4,99 bij bol,com
€ 5,99 bij Bookspot
Bekijk nog 1 bron meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

De wonderwinkel van meneer Magorium is de meest fantastische speelgoedwinkel van de wereld! Op een dag besluit hij op 243-jarige leeftijd om met pensioen te gaan. Hij ziet in Molly zijn ideale opvolger, maar het speelgoed is het niet met hem eens en zet de boel op stelten. De kleurrijke winkel verandert al snel in een regelrechte puinhoop en het opstandige speelgoed haalt allerlei grapjes uit met Molly en haar klanten. Zal het Molly lukken om de magie in de winkel terug te brengen?

Regisseur en acteurs

Zach Helm (regisseur), Dustin Hoffman, Natalie Portman, Jason Bateman, Zach Mills, Jonathan Potts, Rebecca Northan, David Rendall, Jade Cohen, Marcia Bennett, Ted Ludzik, Madalena Brancatella, Paula Boudreau, Mike Realba, Steve Whitmire, Liam Powley-Webster, Oliver Masuda, Samantha Harvey, Jesse Bostick, Isaac Durnford, Daniyah Ysrayl, Dash Grundy, Dylan Authors, Aidan Koper, Lin Lin Feng, He Wen, Gan Zhen, Quancetia Hamilton, Kiele Sanchez, David Collins

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?