Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt2872718
27451972
Page 1
Download de app Download de app

Nightcrawler

Veel plezier met Nightcrawler kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Nightcrawler

2014
Misdaad
117min.
16geweld grof taalgebruik angst

Deel Nightcrawler

Je vrienden laten weten dat je Nightcrawler wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Nightcrawler

Moeite met waar je nou Nightcrawler moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Nightcrawler:

€ 2,99 bij Pathé Thuis
Vanaf € 3,99 bij iTunes

Samenvatting

De eigenaardige en ambitieuze kruimeldief Lou Bloom voelt zich aangetrokken tot de onderwereld van Los Angeles en als hij op een nacht door de stad loopt, stuit hij op een paar aasgieren in actie. Hij schaft een goedkope videocamera en een politiescanner aan en gaat op jacht. Verkeersongevallen, overvallen, huisinbraken, niets lijkt te gek. De televisieproducente Nina is onder de indruk van zijn opnames en geeft Lou de kans om misdaadjournalistiek te bedrijven. Hij heeft alleen geduchte concurrentie: Joe Loder is een doorgewinterde professional die contacten bij de politie heeft en een vaste afnemer voor zijn opnames. Lou zoekt de grenzen van zijn werk op en gaat daar al snel overheen.

Regisseur en acteurs

Dan Gilroy (regisseur), Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Riz Ahmed, Bill Paxton, Kevin Rahm, Michael Hyatt, Price Carson, Kent Shocknek, Sharon Tay, Ann Cusack, Carolyn Gilroy, Marco Rodríguez, Michael Papajohn, Jonny Coyne, Rick Chambers, Pat Harvey, Rick Garcia, James Huang, Leah Fredkin, Bill Seward, Holly Hannula, Nick Chacon, Kevin Dunigan, Alex Ortiz, Eric Lange, Kiff VandenHeuvel, Christina De Leon, Jamie McShane, Dig Wayne, Myra Turley, Merritt Bailey, Juan Fernandez, Lisa Remillard, Manuel Lujan, Christopher Wolfe, Austin Raishbrook, Marc Raishbrook, Dale Shane, Kathleen York

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?