Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt9404442
Page 1
Download de app Download de app

Nina Wu

Veel plezier met Nina Wu kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

Nina Wu

2019
Drama
102min.
16grof taalgebruik seks angst

Deel Nina Wu

Je vrienden laten weten dat je Nina Wu wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Nina Wu

Moeite met waar je nou Nina Wu moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

In de bioscoop vanaf donderdag 10 oktober 2019

Samenvatting

Nina Wu is een stijlvol, compromisloos Taiwanees #metoo-drama met surrealistische elementen, naar een script en met een hoofdrol van de formidabele Wu Ke-xi. ​ Sinds ze acht jaar geleden naar Taipei kwam voor haar carrière als actrice, is Nina Wu alleen nog maar voor korte films en commercials gevraagd. Net als ze de moed wil opgeven, belt een producent om haar uit te nodigen voor een auditie. De regisseur is veeleisend en het script bevat expliciete seksscènes, maar de rol biedt kans op een doorbraak en Nina wil alles doen om hem te bemachtigen. De film wordt een hit en Nina is van de ene op de andere dag een ster. Maar wanneer ze van de roem en aandacht wil genieten, vertonen zich scheurtjes in haar mentale gezondheid. Een mysterieuze vrouw verschijnt op onverwachte plaatsen en lijkt het op Nina gemunt te hebben, of is het haar verbeelding? Terwijl ze haar grip op de realiteit verliest, komt een onderdrukte herinnering naar de oppervlakte.

Regisseur en acteurs

Midi Z (regisseur), Wu Ke-Xi, Vivian Sung, Hsia Yu-chiao, Shih Ming-Shuai, Li-Ang Chang, Shang-Ho Huang, Lee-zen Lee, Phoebe Lin
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?