Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt8201404
122114048
Page 1
Download de app Download de app

Nous finirons ensemble

Veel plezier met Nous finirons ensemble kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Nous finirons ensemble

2019
Tragikomedie
135min.
12drugs- en/of alcoholmisbruik grof taalgebruik angst

Kijk Nous finirons ensemble

Moeite met waar je nou Nous finirons ensemble moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Nous finirons ensemble:

€ 9,89 bij bol,com
€ 10,99 bij Bookspot
Vanaf € 2,99 bij iTunes
3,99 per maand bij Cinéart
Bekijk nog 1 bron meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Nous finirons ensemble is de nieuwe film van regisseur en acteur Guillaume Canet en het vervolg op de Franse bioscoop hit Les petits mouchoirs (2010). Toen zagen we hoe Max en zijn vrouw Véro met hun vrienden gezamenlijk vakantie vieren in hun prachtige strandhuis. Voor Nous finirons ensemble keert de originele sterrencast terug voor een grote reünie. Met o.a. Oscarwinnares Marion Cotillard (De rouille et d'os, Inception), François Cluzet (Intouchables), Gilles Lellouche (Paris), Laurent Lafitte (Elle) en Benoît Magimel (La pianiste). De vriendengroep, inmiddels de veertig gepasseerd, wil Max verrassen voor zijn verjaardag en trekt opnieuw naar het prachtige Zuid-Frankrijk. De verrassing is compleet, maar het onthaal wat minder… Door een ruzie tussen Max en Eric hebben ze elkaar al jaren niet gezien en is niemand zich bewust van de benarde situatie waarin Max zich bevindt. In een poging tot verzoening weet Eric de reünie te redden. Toch komen er ook deze vakantie geheimen aan het licht en worden de vriendschappen op de proef gesteld.

Regisseur en acteurs

Guillaume Canet (regisseur), François Cluzet, Marion Cotillard, Gilles Lellouche, Laurent Lafitte, Benoît Magimel, Pascale Arbillot, Valérie Bonneton, José Garcia

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?