Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
Download app   icon   google play
Page 1
tt5431890
Page 1
Download de app Download de app

Official Secrets

Veel plezier met Official Secrets kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Official Secrets

2019
Drama
112min.
algrof taalgebruik

Deel Official Secrets

Je vrienden laten weten dat je Official Secrets wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Official Secrets

Moeite met waar je nou Official Secrets moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Official Secrets van de Oscarwinnende regisseur Gavin Hood (Eye in the sky) vertelt het waargebeurde verhaal van Katherine Gun (Keira Knightley). Een klokkenluider van de Britse geheime dienst die tijdens de aanloop naar de Irak-invasie in 2003, vertrouwelijke NSA-documenten lekte waarin een illegale spionageoperatie tussen de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk werd onthuld. Met een groot eigen risico publiceerde journalist Martin Bright het gelekte document in de Londense krant The Observer, waarna het wereldwijd de krantenkoppen haalde. Katherine werd door haar regering een verrader genoemd en beschuldigd van het overtreden van de 'Official Secrets Act'. Katherine weigerde te buigen en bleef bij haar standpunt, ook al werd haar leven en dat van haar geliefden hiermee in gevaar gebracht. Met een sterrencast, waaronder Ralph Fiennes (The Grand Budapest Hotel), Matt Smith (The Crown) en Rhys Ifans (Snowden), maakte regisseur Gavin Hood een aangrijpende film over een vergeten heldin die alles riskeerde om de levens van duizenden te redden.

Regisseur en acteurs

Gavin Hood (regisseur), Keira Knightley, Matthew Goode, Matt Smith, Ralph Fiennes, Indira Varma, Rhys Ifans, MyAnna Buring, Tamsin Greig, Conleth Hill, Hattie Morahan, Ray Panthaki, Kenneth Cranham, Chris Larkin, John Heffernan, Shaun Dooley

Trailers

Populair

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?
Sluiten  Sluiten