Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt1829012
Page 1
Download de app Download de app

Passion

Veel plezier met Passion kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Passion

2012
Misdaad
102min.
16geweld

Deel Passion

Je vrienden laten weten dat je Passion wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Passion

Moeite met waar je nou Passion moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Passion:

€ 13,99 bij Bookspot
Vanaf € 2,99 bij iTunes

Samenvatting

Een erotische thriller zoals alleen Brian De Palma ze kan maken. PASSION vertelt het verhaal van een dodelijke machtsstrijd tussen twee vrouwen in de keiharde zakenwereld. Christine (McAdams) beschikt over een natuurlijke elegantie en flair die men associeert met iemand met veel geld en macht. Haar protégée, Isabelle (Rapace), is onschuldig, lieftallig en weinig assertief, maar zit boordevol straffe ideeën die Christine zonder enige wroeging steelt. Christine leidt haar pupil steeds dieper in een spel van verleiding, manipulatie, dominantie en vernedering. Maar wanneer Isabelle het bed in duikt met de minnaar van Christine, breekt de hel los.

Regisseur en acteurs

Brian De Palma (regisseur), Rachel McAdams, Noomi Rapace, Karoline Herfurth, Paul Anderson, Rainer Bock, Benjamin Sadler, Dominic Raacke, Ian T. Dickinson, Frank Witter, Leila Rozario, Alexander Yassin

Trailers

Populair

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?