Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt5247022
Page 1
Download de app Download de app

Paterson

Veel plezier met Paterson kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Paterson

2016
Drama
118min.
algrof taalgebruik angst

Deel Paterson

Je vrienden laten weten dat je Paterson wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Paterson

Moeite met waar je nou Paterson moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Paterson:

€ 10,99 bij Bookspot
Vanaf € 4,99 bij iTunes

Samenvatting

Paterson leidt een eenvoudig, geregeld, maar gelukkig leven als buschauffeur in de stad Paterson, New Jersey. De indrukken die hij tijdens zijn dagelijkse route opdoet, vormen de inspiratie voor gedichten die hij opschrijft in een notitieboekje. Ondanks het enthousiasme en de aanmoediging van zijn vrouw wil hij de gedichten niet publiceren. Laura's wereld verandert juist voortdurend. Dagelijks heeft ze nieuwe dromen en ambities die ze met de steun van Paterson probeert te realiseren. Adam Driver (While We're Young, Girls) en Golshifteh Farahani (About Elly, Body of Lies) spelen de hoofdrollen in Paterson van Jim Jarmusch (Broken Flowers, Stranger than Paradise). De film observeert de triomfen en tegenslagen in het dagelijks leven, en de po√ęzie in de kleinste details.

Regisseur en acteurs

Jim Jarmusch (regisseur), Adam Driver, Golshifteh Farahani, Barry Shabaka Henley, Method Man, Chasten Harmon, William Jackson Harper, Masatoshi Nagase, Rizwan Manji, Dominic Liriano, Jaden Michael, Trevor Parham, Troy T. Parham, Brian McCarthy, Frank Harts, Luis Da Silva Jr., Kacey Cockett, Kara Hayward, Jared Gilman, Sterling Jerins, Johnnie Mae, Helen-Jean Arthur, Joan Kendall, Owen Asztalos, Jorge Vega, Sophia Muller, Nellie

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?