Page 1
tt1864455
6698910
Page 1
Download de app Download de app

Penny's Shadow

Veel plezier met Penny's Shadow kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Penny's Shadow

2011
Familie
111min.
6angst

Deel Penny's Shadow

Je vrienden laten weten dat je Penny's Shadow wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Penny's Shadow

Moeite met waar je nou Penny's Shadow moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Penny's Shadow:

€ 7,99 per maand

Samenvatting

Lisa is zestien jaar en heeft een speciale band met paarden. In de zomer gaat ze samen met haar moeder en zusje Tess op vakantie naar Ameland. Tess neemt ook haar eigenwijze pony Rakker mee. Ze verblijven op de kampeerboerderij van de zeventienjarige Kai en zijn vader. Kai's moeder is jaren geleden overleden bij een ongeluk met haar geliefde paard Shadow. De zwarte hengst heeft het overleefd, maar is zwaar getraumatiseerd en onbetrouwbaar geworden. Kai zag het ongeluk gebeuren en heeft daardoor een moeilijke band met het paard. Lisa is ervan overtuigd dat ze kan helpen met Shadow, maar Kai wil hier niets van weten.

Regisseur en acteurs

Steven de Jong (regisseur), Liza Sips, Levi van Kempen, Valerie Pos, Rick Engelkes, Tanja Jess, Pim Wessels, Leo de Jong, Gaby Blaaser, Job Bovelander, Vivian van Huiden, Bas de Nijs, Linsey Neelen, Sjoerd Dragtsma, Roos Smit, Monic Hendrickx, Lieke van Lexmond

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?