Page 1
tt0268531
1261064,158413826
Page 1
Download de app Download de app

Pettson & Findus: De Katonaut

Veel plezier met Pettson & Findus: De Katonaut kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Pettson & Findus: De Katonaut

2000
Animatie
80min.
al

Kijk Pettson & Findus: De Katonaut

Moeite met waar je nou Pettson & Findus: De Katonaut moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De avonturen van het charmante duo opa Pettson en zijn ondeugende kat Findus. In dit nieuwe avontuur laat Findus aan Pettson weten dat hij helemaal niet van opruimen houdt. Hij besluit daarom een brief aan de koning te schrijven met het verzoek om de wet te veranderen, zodat katten geen ordelijke beesten meer hoeven te zijn. Terwijl zij op een antwoord van de koning wachten, gebeuren er allerlei vreemde dingen, zo krijgen ze onverwacht bezoek van een "coole" tijger, kippen die uit de ruimte komen vallen en een luidruchtig familielid. Als klap op de vuurpijl gaat Findus zelfs de ruimte in als een echte 'katonaut'. En raad eens wie er ook nog op bezoek komt….!

Regisseur en acteurs

Torbjörn Jansson (regisseur), Arpád Szabo (regisseur), Hanan Kaminski (regisseur), Tord Peterson, Kalle Lundberg, Mona Seilitz, Gunnar Uddén, Thomas Petersson, Meta Velander, Towa Carson, Lena Nyman, Tommy Johnson, Lasse Brandeby, Pierre Lindstedt, Anders Öjebo, Ingvar Kjellson, Torbjörn Jansson, Ulf Synnerholm
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?