Page 1
tt8333746
128334146,155646426,149603981
Page 1
Download de app Download de app

Pinocchio

Veel plezier met Pinocchio kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

Pinocchio

2019
Fantasy, Familie
125min.
9angst

Deel Pinocchio

Je vrienden laten weten dat je Pinocchio wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Pinocchio

Moeite met waar je nou Pinocchio moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Pinocchio:

Vanaf € 3,99 bij iTunes
€ 3,99 bij Amazon Prime
Vanaf € 3,99 bij T-Mobile Thuis
€ 3,99 bij Pathé Thuis
Bekijk nog 2 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Wanneer houtsnijder Geppetto (Oscarwinnaar Roberto Benigni) uit een blok hout een pop maakt gebeurt er iets magisch. De brutale pop begint te praten en kan lopen, rennen en eten zoals elke kleine jongen. Gepetto noemt hem Pinocchio en voedt hem op als zijn eigen zoon. Maar Pinocchio vindt het lastig om braaf te zijn. Hij is snel afgeleid en tuimelt van het ene ongeluk in het andere terwijl hij wordt misleid, gekidnapt en achterna gezeten door bandieten in een wereld vol fantasierijke wezens. Van de buik van een gigantische vis, tot speelgoedland en het veld der wonderen. Zijn trouwe vriendin de fee probeert hem te laten inzien dat zijn grote droom, een echte jongen worden, alleen uit kan komen als Pinocchio zijn gedrag verandert. In deze nieuwe vertelling van het klassieke sprookje keert regisseur Matteo Garrone terug naar de wortels van het originele Pinocchio verhaal. Met deze baanbrekende liveaction verfilming creëert hij een fantasiewereld van mysterie en verwondering, vol stralende, grappige en ontroerende momenten.

Regisseur en acteurs

Matteo Garrone (regisseur), Federico Ielapi, Roberto Benigni, Gigi Proietti, Massimo Ceccherini, Rocco Papaleo, Matilda De Angelis, Marcello Fonte, Gianfranco Gallo, Massimiliano Gallo, Alida Baldari Calabria

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?