Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt6864046
122200386
Page 1
Download de app Download de app

Shadow

Veel plezier met Shadow kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Shadow

2018
Actie
116min.
16geweld

Deel Shadow

Je vrienden laten weten dat je Shadow wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Shadow

Moeite met waar je nou Shadow moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Shadow:

€ 2,99 per maand
€ 7,99 bij Bookspot
Vanaf € 3,99 bij iTunes

Samenvatting

De Koning van Pei en zijn volk leven in ballingschap nadat ze zijn verdreven uit de stad Jing. De Koning kan het verlies van de stad maar moeilijk verkroppen en richt zijn woede op de belangrijkste generaal. Wat hij niet weet is dat de generaal in het geheim aan een plan werkt om de stad te heroveren met behulp van een dubbelganger - een "shadow". De machtsstrijd loopt steeds verder op en eindigt in een bloedstollende climax… Zhang Yimou (Hero, House of Flying Daggers) brengt met zijn meesterwerk Shadow een bewerking van het klassieke epos over de Drie Koninkrijken. Met zijn diepe zwart-wittinten is de film duidelijk geïnspireerd door de klassieke Chinese schildertechniek met gewassen inkt en een nieuw hoogtepunt uit het rijke oeuvre van de Chinese grootmeester.

Regisseur en acteurs

Zhang Yimou (regisseur), Deng Chao, Sun Li, Ryan Zheng Kai, Guan Xiao-tong, Wang Qian-Yuan, Hu Jun, Wang Jingchun, Leo Wu, Deng Chao
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?