Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt0108185
Page 1
Download de app Download de app

Sommersby

Veel plezier met Sommersby kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Sommersby

1993
Romantiek
114min.
12geweld

Deel Sommersby

Je vrienden laten weten dat je Sommersby wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Sommersby

Moeite met waar je nou Sommersby moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Sommersby:

do 13 augustus 16:35
di 11 augustus 22:05
Vanaf € 3,99 bij iTunes

Samenvatting

Wanneer Jack Sommersby zijn dorp verlaat om in de Amerikaanse Burgeroorlog te gaan vechten, haalt iedereen opgelucht adem. Sommersby staat in Vine Hill immers bekend als een moeilijke, gewelddadige en opvliegende man. Ook voor zijn echtgenote Laurel is zijn vertrek een ware opluchting, ook al moet ze nu alleen de plantage beheren en hun zoontje opvoeden. Vrienden en kennissen helpen haar graag. Vooral dan Orin Meecham, die stilaan van haar is gaan houden en zijn verdere leven met haar wil delen. Maar zeven jaar na zijn vertrek en twee jaar na het einde van de oorlog, komt Jack Sommersby plots weer thuis. Hij lijkt wel een ander mens te zijn geworden: hij is lief, attent, zacht, begrijpend, hardwerkend en succesvol. De ommekeer is zo totaal dat iedereen zich afvraagt of hij wel de echte Jack Sommersby is.

Regisseur en acteurs

Jon Amiel (regisseur), Jodie Foster, Richard Gere, Bill Pullman, James Earl Jones, Lanny Flaherty, William Windom, Wendell Wellman, Brett Kelley, Clarice Taylor, Frankie Faison, R. Lee Ermey, Ray McKinnon, Richard Hamilton

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?