Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt0120855
Page 1
Download de app Download de app

Tarzan

Veel plezier met Tarzan kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Tarzan

1999
Animatie
88min.
algeweld angst

Deel Tarzan

Je vrienden laten weten dat je Tarzan wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Tarzan

Moeite met waar je nou Tarzan moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Tarzan:

€ 2,99 bij KPN on demand
Vanaf € 13,99 bij iTunes
€ 6,99 per maand
Bekijk nog 1 bron meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Laat je betoveren door het hartverwarmende avontuur, de humor, de spanning en de onvergetelijke, bekroonde* muziek van de internationale superster Phil Collins in Disney's klassieker Tarzan. Deze prachtige bewerking van het klassieke verhaal van Edgar Rice Burroughs over de aapman begint diep in het oerwoud als baby Tarzan geadopteerd wordt door een gorillafamilie. Ondanks dat de leider van de gorilla's het "haarloze wonder" mijdt, accepteren de anderen hem en voeden hem op alsof hij een van hen is. Samen met zijn gevatte aapvriendje Tuk en zijn neurotiche olifantmaatje Tantor leert Tarzan hoe hij door de bomen kan zwieren en zwaaien en kan overleven in het dierenrijk. Maar zijn twee werelden komen met elkaar in botsing als hij mensen ontmoet en hij gedwongen wordt om te kiezen tussen een "beschaafd" leven met de mooie Jane en het leven dat hij kent en waar hij van houdt met zijn gorillafamilie. Tarzan® zal het hele gezin keer op keer opnieuw betoveren.

Regisseur en acteurs

Chris Buck (regisseur), Kevin Lima (regisseur), Tony Goldwyn, Glenn Close, Minnie Driver, Brian Blessed, Nigel Hawthorne, Lance Henriksen, Wayne Knight, Alex D. Linz, Rosie O'Donnell, Taylor Dempsey, Jason Marsden, Sherry Lynn, Mickie McGowan, Jack Angel, Frank Welker, Debi Derryberry

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?