Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
Download app   icon   google play
Page 1
tt6450804
Page 1
Download de app Download de app

Terminator: Dark Fate

Veel plezier met Terminator: Dark Fate kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

Terminator: Dark Fate

2019
Actie
128min.
12geweldgrof taalgebruik

Deel Terminator: Dark Fate

Je vrienden laten weten dat je Terminator: Dark Fate wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Terminator: Dark Fate

Moeite met waar je nou Terminator: Dark Fate moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In het hedendaagse Mexico-City ontmoeten we Dani Ramos (Natalia Reyes), een 21-jarige lopende band medewerkster in een autofabriek. Op wat op een typische werkdag lijkt, wordt de wereld van Dani op z’n kop gezet wanneer ze wordt geconfronteerd met twee vreemden: een futuristische, onverwoestbare, van vorm veranderende, geavanceerde Terminator-machine (een "Rev-9") gespeeld door Gabriel Luna, die terug in de tijd is gereisd om haar te vermoorden; en Grace, gespeeld door Mackenzie Davis, een futuristische supersoldaat uit die terug is gestuurd om Dani te beschermen. Tijdens een snelle achtervolging door de stad worden ze in hun gevecht geholpen door niemand minder dan Sarah Connor (Linda Hamilton). Sarah jaagt al tientallen jaren op Terminators met behulp van een mysterieuze bron. Wanneer het trio erachter komt dat de onbekende bondgenoot in Texas is, gaan ze op weg, maar de Rev-9 Terminator zet een meedogenloze achtervolging in ... Met de politie, drones en de douane van zowel de VS als Mexico neemt de actie en intensiteit toe terwijl ze op de vlucht de grens oversteken om Dani en de toekomst van de mensheid te redden.

Regisseur en acteurs

Tim Miller (regisseur), Natalia Reyes, Mackenzie Davis, Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger, Edward Furlong, Diego Boneta, Gabriel Luna, Jude Collie, Brett Azar, Enrique Arce, Nicholas Wittman, Mario de la Rosa, Claudia Trujillo, Rochelle Neil, Fraser James

Trailers

Populair

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?
Sluiten  Sluiten