Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt2776878
Page 1
Download de app Download de app

Thank You for Your Service

Veel plezier met Thank You for Your Service kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Thank You for Your Service

2017
Drama
109min.
16drugs- en/of alcoholmisbruik geweld grof taalgebruik

Kijk Thank You for Your Service

Moeite met waar je nou Thank You for Your Service moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Thank You for Your Service:

€ 12,99 bij Bookspot
€ 12,99 bij bol,com
€ 2,99 bij Pathé Thuis

Samenvatting

De oorlog na de oorlog. In Thank You For Your Service keren drie militairen terug van hun missie in Irak. Ze proberen hun normale leven op te pakken, maar worden daarbij geconfronteerd met een nieuw gevecht. Het verhaal zoomt in op Adam Schumann. Achtervolgd door traumatische oorlogsherinneringen en een enorm schuldgevoel belandt hij in een intense strijd met zichzelf waar ook zijn omgeving en gezin in worden meegetrokken. Jason Hall won een Oscar voor het script van American Sniper en maakt met Thank You For Your Service zijn indrukwekkende regiedebuut. De film is gebaseerd op het boek van Pulitzerprijs-winnaar David Finkel die daarvoor zeer open gesprekken had met Amerikaanse veteranen.

Regisseur en acteurs

Jason Hall (regisseur), Miles Teller, Haley Bennett, Joe Cole, Amy Schumer, Beulah Koale, Scott Haze, Keisha Castle-Hughes, Brad Beyer, Omar J. Dorsey, Kate Lyn Sheil, Hunter Burke, Erin Darke, Allison King, Dennis L.A. White, Deneen Tyler, Jayson Warner Smith, Sean P McGoldrick, Kerry Cahill

Populair

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?