Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt3874544
Page 1
Download de app Download de app

The Boss Baby

Veel plezier met The Boss Baby kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

The Boss Baby

2017
Animatie
97min.
6geweld angst

Deel The Boss Baby

Je vrienden laten weten dat je The Boss Baby wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk The Boss Baby

Moeite met waar je nou The Boss Baby moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor The Boss Baby:

€ 8,99 bij bol,com
€ 2,99 bij Pathé Thuis
€ 2,99 bij KPN on demand
€ 9,99 bij BoekenVoordeel
€ 7,99 bij Bookspot
Vanaf € 3,99 bij iTunes
Bekijk nog 4 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

DreamWorks Animation en de regisseur van Madagascar nodigen je uit om kennis te maken met een wel heel bijzondere baby. Hij draagt een pak, spreekt met de stem en de gevatheid van Alec Baldwin en schittert in The Boss Baby. The Boss Baby is een hilarisch verhaal over de impact die de komst van een nieuwe baby heeft op een familie. Dit alles wordt verteld vanuit het perspectief van een heerlijk onbetrouwbare verteller, een zeer fantasierijke 7-jarige jongen genaamd Tim. Dreamworks' The Boss Baby is een originele komedie voor jong en oud, en is voorzien van een gewiekste en met liefde gevulde boodschap over het belang van familie.The Boss Baby is een hilarisch verhaal over de impact die de komst van een nieuwe baby heeft op een familie. Dit alles wordt verteld vanuit het perspectief van een heerlijk onbetrouwbare verteller, een zeer fantasierijke 7-jarige jongen genaamd Tim. Dreamworks' The Boss Baby is een originele komedie voor jong en oud, en is voorzien van een gewiekste en met liefde gevulde boodschap over het belang van familie.

Regisseur en acteurs

Tom McGrath (regisseur), Alec Baldwin, Steve Buscemi, Miles Bakshi, Jimmy Kimmel, Lisa Kudrow, Tobey Maguire, Conrad Vernon, James McGrath, David Soren, Nina Zoe Bakshi, Tom McGrath, Walt Dohrn, James Ryan, Eric Bell Jr., ViviAnn Yee, Edie Mirman, James Izzo, Chris Miller, Chloe Albrecht, Andrea Montana Knoll, Joseph Izzo, Glenn Harmon, Brian Hopkins, Jules Winter, Mario Arvizu, Kirk Baily, Ryan Bartley, Rachel Butera, Robert Clotworthy, David Cowgill, Debi Derryberry, Jessica DiCicco, Nicholas Guest, Bridget Hoffman, Karen Huie, Michelle Ruff, Kelly Stables, Steve Staley, Tara Strong, Audrey Wasilewski, Shelby Young, Lynnanne Zager
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?