Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt8342680
Page 1
Download de app Download de app

The Burnt Orange Heresy

Veel plezier met The Burnt Orange Heresy kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

The Burnt Orange Heresy

2019
Drama
99min.
12

Kijk The Burnt Orange Heresy

Moeite met waar je nou The Burnt Orange Heresy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

In de bioscoop vanaf maandag 1 januari 2029

Samenvatting

The Burnt Orange Heresy is een stijlvolle crime thriller waarin de wegen van de kunst- en onderwereld elkaar kruisen. Met een sterrencast die bestaat uit Claes Bang (The Square), Elizabeth Debicki (Widows, TenetI), Donald Sutherland en Mick Jagger. Over een kunstcriticus die tegen elke prijs een werk van een legendarische kunstenaar probeert te bemachtigen. Nadat de charmante kunstcriticus James Figueras (Claes Bang) de extroverte Berenice Hollis (Elizabeth Debicki) ontmoet, reizen de nieuwe geliefden af naar het landgoed van kunstverzamelaar Cassidy (Mick Jagger). Hun gastheer onthult dat hij Jerome Debney (Donald Sutherland), een van de meest raadselachtige schilders aller tijden, onderdak verleent. Debney leidt een teruggetrokken bestaan op het landgoed. Cassidy stelt de ambitieuze James in de gelegenheid Debney te interviewen. Een unieke kans. Maar Cassidy stelt wel een voorwaarde… om daaraan te voldoen raakt James verstrikt in een web van leugens en hebzucht. The Burnt Orange Heresy ging in première op het Filmfestival van Venetië, waar de film bekroond werd met de Mimmo Rotella Award. Deze prestigieuze prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan een filmmaker die een uitzonderlijke verbintenis laat zien met de kunsten. De film is gebaseerd op de spannende, gelijknamige roman van Charles Willeford.

Regisseur en acteurs

Giuseppe Capotondi (regisseur), Claes Bang, Elizabeth Debicki, Donald Sutherland, Mick Jagger, Rosalind Halstead, Alessandro Fabrizi .
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?