Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt1172991
Page 1
Download de app Download de app

The Company Men

Veel plezier met The Company Men kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

The Company Men

2010
Drama
104min.
6angst

Deel The Company Men

Je vrienden laten weten dat je The Company Men wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk The Company Men

Moeite met waar je nou The Company Men moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor The Company Men:

vr 6 november 08:40
Vanaf € 3,99 bij iTunes

Samenvatting

Bobby Walker heeft een goede baan, een nog beter salaris, een mooie vrouw en lieve kinderen. Maar na een reorganisatie staat hij samen met zijn collega's Phil en Gene op straat. Plotseling moeten de drie mannen hun rol als kostwinnaar, echtgenoot en vader herzien. Opeens zit Bobby aan tafel met carrièrecoaches, moet hij zijn geliefde auto verkopen en kan hij hun grote huis niet meer betalen. Bobby zet al zijn trots opzij om een baantje te accepteren bij zijn zwager, de zelfstandige aannemer Jack. Ondanks alle tegenslagen groeit het inzicht dat er meer is in het leven dan de golfbaan en het azen op de beste, grootste businessdeals.

Regisseur en acteurs

John Wells (regisseur), Ben Affleck, Tommy Lee Jones, Chris Cooper, Kevin Costner, Maria Bello, Rosemarie DeWitt, Craig T. Nelson, Eamonn Walker, Tom Kemp, Nancy Villone, Patricia Kalember, Gary Galone, David De Beck, John Franchi

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?