Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt3922816
Page 1
Download de app Download de app

The Daughter

Veel plezier met The Daughter kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

The Daughter

2015
Drama
96min.
12drugs- en/of alcoholmisbruik geweld grof taalgebruik angst

Deel The Daughter

Je vrienden laten weten dat je The Daughter wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk The Daughter

Moeite met waar je nou The Daughter moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor The Daughter:

€ 9,99 per maand
Vanaf € 2,99 bij iTunes

Samenvatting

Christian (Paul Schneider) keert na een jarenlang verblijf in Amerika terug naar zijn ouderlijk huis voor het huwelijk van zijn vader Henry (Geoffrey Rush) met de veel jongere Anna (Anna Torv). Het weerzien tussen vader en zoon verloopt stroef. Vlak voor de bruiloft gaat hij op bezoek bij zijn jeugdvriend Oliver (Ewen Leslie) en ontmoet er zijn vrouw Charlotte (Miranda Otto), dochter Hedvig (Odessa Young) en vader Walter (Sam Neill) die bij hen woont. Door een argeloze opmerking van zijn vader over Charlotte doet hij een schokkende ontdekking. Christian, gekweld door herinneringen aan zijn overleden moeder en zelf ongelukkig in de liefde, besluit dat hij niet langer met leugens wil leven. Zonder de gevolgen te overzien, gaat hij de confrontatie met zijn vriend en vader aan.

Regisseur en acteurs

Simon Stone (regisseur), Geoffrey Rush, Nicholas Hope, Sam Neill, Ewen Leslie, Paul Schneider, Miranda Otto, Anna Torv, Odessa Young, Kate Box, Sara West

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?