Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt3172532
43377383
Page 1
Download de app Download de app

The Diary of a Teenage Girl

Veel plezier met The Diary of a Teenage Girl kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

The Diary of a Teenage Girl

2015
Romantiek
102min.
16drugs- en/of alcoholmisbruik geweld grof taalgebruik

Kijk The Diary of a Teenage Girl

Moeite met waar je nou The Diary of a Teenage Girl moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor The Diary of a Teenage Girl:

Vanaf € 1,99 bij Cinetree
Vanaf € 3,99 bij iTunes

Samenvatting

San Francisco tijdens de swingende jaren '70. De parken zitten vol met hippies en drugs zijn overal te verkrijgen. De vijftienjarige Minnie verkent haar onzekerheden en beproevingen door middel van expressieve tekeningen en vertrouwt haar gedachten toe aan een cassetterecorder. Op een avond alleen met de vriend van haar moeder wordt ze voor het eerst geconfronteerd met haar ontluikende seksualiteit. Ze verliest alle controle en is even gelukkig als verward. Is het enkel lust of echte liefde? Het speelfilmdebuut van Marielle Heller biedt een subtiele en eerlijke kijk op de psyche van een slimme jonge vrouw. Vol humor en intelligentie vangt de film de angst, de passie en het wonder van adolescentie.

Regisseur en acteurs

Marielle Heller (regisseur), Bel Powley, Kristen Wiig, Alexander Skarsgård, Christopher Meloni, Austin Lyon, Madeleine Waters, Margarita Levieva, Quinn Nagle, Abby Wait, John Parsons, Miranda Bailey, Carson D. Mell, Davy Clements, Susannah Rogers, Anthony Williams, Charles Lewis III, David Fine, Joshua Grannell, Nate Heller, Lance Hill, Jon Freeman, Persephone Gloeckner-Suits

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?