Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt1418380
30490121
Page 1
Download de app Download de app

The Domino Effect

Veel plezier met The Domino Effect kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

The Domino Effect

2012
Drama
100min.

Deel The Domino Effect

Je vrienden laten weten dat je The Domino Effect wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk The Domino Effect

Moeite met waar je nou The Domino Effect moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor The Domino Effect:

Vanaf € 3,99 bij iTunes
€ 2,99 bij Pathé Thuis

Samenvatting

Wat zou er wereldwijd gebeuren wanneer de economie in elkaar zou storten? The Domino Effect geeft een kijk op de gevolgen van dit actuele thema; de kredietcrisis. Op pijnlijke wijze wordt duidelijk dat de levens van verschillende mensen, verspreid over de wereld, meer met elkaar verbonden zijn dan dat je in eerste instantie zou vermoeden. De film is een serie verhalen over wat er gebeurt als mensen hun vangnet verliezen, vooral wanneer identiteit en gevoelens van geluk en welbevinden sterk afhankelijk zijn van materiële status en economisch succes. The Domino Effect van regisseur Paula van der Oest gaat over dromen en verlangens, het belang van familie en liefde en over verlies en de angst voor verlies. De film is opgenomen op diverse plekken ter wereld, zoals India, Zuid-Afrika, Engeland en Nederland. Ook de cast is internationaal.

Regisseur en acteurs

Paula van der Oest (regisseur), Jelka van Houten, Theo Maassen, Bracha van Doesburgh, James D'Arcy, David Hayman, Nathaniel Parker, Harriet Walter, Tiya Sircar, Ele Bardha, Jordan Trovillion, Miguel Gomez, Theo James
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?