Page 1
tt0075968
904496
Page 1
Download de app Download de app

The Duellists

Veel plezier met The Duellists kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

The Duellists

1977
Oorlog
100min.

Deel The Duellists

Je vrienden laten weten dat je The Duellists wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk The Duellists

Moeite met waar je nou The Duellists moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor The Duellists:

Vanaf € 3,99 bij iTunes
€ 2,99 bij Amazon Prime
Te zien bij LAB111,
zaterdag 31 juli 16:45

Samenvatting

In het begin van de negentiende eeuw woeden de Napoleontische oorlogen in alle hevigheid. De Fransman Gabriel Feraud en zijn mede-officier Armand D'Hubert vullen hun vrije tijd met het duelleren van elkaar. De jonge huzaar D'Hubert brengt op die manier zijn leven ontelbare keren in gevaar, maar de erecode der huzaren verplicht hem om telkens weer de strijd aan te gaan met Feraud. Na de oorlog keert D'Hubert terug naar zijn familie, hij trouwt en werkt verder aan zijn militaire carrière. Feraud verdwijnt in de vergetelheid, tot hij op een dag opnieuw verschijnt en D'Hubert dwingt tot een nieuw duel?

Regisseur en acteurs

Ridley Scott (regisseur), Keith Carradine, Harvey Keitel, Albert Finney, Robert Stephens, Tom Conti, John McEnery, Diana Quick, Alun Armstrong, Cristina Raines, Edward Fox, Maurice Colbourne, Dave Hill, Gay Hamilton, Meg Wynn Owen, Jenny Runacre, Alan Webb, Pete Postlethwaite, Stacy Keach
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?