Page 1
tt4163668
48246809
Page 1
Download de app Download de app

The Eichmann Show

Veel plezier met The Eichmann Show kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

The Eichmann Show

2015
Drama
90min.
12grof taalgebruik angst

Deel The Eichmann Show

Je vrienden laten weten dat je The Eichmann Show wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk The Eichmann Show

Moeite met waar je nou The Eichmann Show moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor The Eichmann Show:

5,00 per maand bij Film1

Samenvatting

Het proces van Adolf Eichmann - de architect van de Endlösung, de man die de massale deportatie en uitroeiing van 6 miljoen Joden organiseerde - was een uniek en buitengewoon moment in de zowel de politieke geschiedenis als die van de televisie. Deze film toont het drama achter de schermen. Hoe een op de zwarte lijst geplaatste documentairemaker (Anthony LaPaglia) en een baanbrekende tv-producent (Martin Freeman) enorme obstakels overwonnen toen zij de getuigenis van een van de beruchtste nazi's van de Tweede Wereldoorlog wilden vastleggen.

Regisseur en acteurs

Paul Andrew Williams (regisseur), Anthony LaPaglia, Martin Freeman, Rebecca Front, Andy Nyman, Nicholas Woodeson, Ben Addis, Samuel West, Caroline Bartleet, Morwenna Banks, Ed Birch, Zora Bishop, Dylan Edwards, Nathaniel Gleed, Ben Lloyd-Hughes, Vaidotas Martinaitis, Nell Mooney, Solomon Mousley, Anna-Louise Plowman, Ian Porter, Justin Salinger
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?