Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt2249081
Page 1
Download de app Download de app

The Forgiven

Veel plezier met The Forgiven kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

The Forgiven

2017
Thriller
115min.
16geweld grof taalgebruik

Deel The Forgiven

Je vrienden laten weten dat je The Forgiven wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk The Forgiven

Moeite met waar je nou The Forgiven moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor The Forgiven:

Vanaf € 2,99 bij iTunes
€ 9,99 bij Bookspot
€ 10,99 bij bol,com
Bekijk nog 1 bron meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

In een zwaarbewaakte gevangenis zit Piet Blomfeld, intellectueel, racist en moordenaar. Tijdens het regime van apartheid leidde hij de doodseskaders. Nu zit hij in een gevangenis met overwegend zwarte gevangenen uit de gevaarlijkste getto's in het land. Bovendien is één van de bewakers, Schmidt, een voormalig doodseskader collega. Schmidt is bang dat Blomfeld hem om zijn verleden zal verraden en wil hem dan ook uit de weg ruimen. Maar Blomfeld is een ervaren moordenaar en slaat de vele aanslagen op z'n leven meedogenloos af. Hij ziet in de verzoeningscommissie een manier om zijn racistische gedachtengoed te verspreiden, Tutu publiekelijk belachelijk te maken en tegelijkertijd te overleven. Een mentale strijd begint tussen de twee uiterst intelligente tegenpolen. Tutu probeert Blomfeld tot inkeer te laten komen en Blomfeld probeert Tutu te laten toegeven dat hij zijn voormalige "blanke meesters" wil straffen. Hoewel deze gevoelens Tutu volkomen vreemd zijn, weet Blomfeld hem zo te manipuleren dat zelfs in deze krachtige, zachtaardige persoonlijkheid twijfel wordt gezaaid.Ondertussen neemt het geweld achter de tralies steeds verder toe en is het de vraag of Blomfeld nog lang genoeg leeft om voor de commissie te verschijnen.

Regisseur en acteurs

Roland Joffé (regisseur), Forest Whitaker, Eric Bana, Jeff Gum, Debbie Sherman, Terry Norton, Dominika Jablonska, Rob Gough, Morné Visser
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?