Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt0074554
1540536
Page 1
Download de app Download de app

The Front

Veel plezier met The Front kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

The Front

1976
Komedie
95min.
12

Deel The Front

Je vrienden laten weten dat je The Front wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk The Front

Moeite met waar je nou The Front moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor The Front:

do 6 mei 02:05

Samenvatting

1950. Hollywood is in de greep van de anticommunistische heksenjacht van McCarthy. Ook schrijver Arthur Miller kan niet meer onder zijn eigen naam werken. Hij biedt de klungelige Howard Prince (Woody Allen) tien procent van zijn gage als diens naam gebruikt mag worden als auteur van een nieuw tv-programma. Howard aanvaardt Millers voorstel en binnen de kortste keren is hij de stroman van een heel stel schrijvers. Hij maakt bliksemsnel carrière als een van de meest veelbelovende literaire talenten, maar al vlug gaat zijn roem zich tegen hem keren en worden ook hem communistische sympathieën aangewreven.

Regisseur en acteurs

Martin Ritt (regisseur), Woody Allen, Michael Murphy, Herschel Bernardi, Andrea Marcovicci, Zero Mostel, Danny Aiello, David Margulies, Lloyd Gough, Charles Kimbrough, Remak Ramsay, Marvin Lichterman, Andrew Bernstein
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?