Page 1
tt9243804
157578114,159092147,194625851
Page 1
Download de app Download de app

The Green Knight

Veel plezier met The Green Knight kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

The Green Knight

2020
Fantasie
125min.
16geweld

Deel The Green Knight

Je vrienden laten weten dat je The Green Knight wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk The Green Knight

Moeite met waar je nou The Green Knight moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor The Green Knight:

Te zien bij KINO,
zondag 26 september 16:30
€ 2,99 per maand
Te zien bij FilmHallen,
zondag 26 september 11:30
Te zien bij Louis Hartlooper Complex,
zondag 26 september 16:30
Te zien bij LAB111,
dinsdag 28 september 18:45
Bekijk nog 1 bron meer
Laat minder zien minder
Weten in welke bioscopen The Green Knight draait?
Kies een stad

Samenvatting

Sir Gawain wordt door Koning Arthur op pad gestuurd om de confrontatie aan te gaan met The Green Knight, een monsterlijke, smaragdgroene ridder die al menig held op de knieën dwong. Om dat te kunnen doen, moet hij verschillende obstakels overwinnen, terwijl bovennatuurlijke krachten zijn tocht lijken te bedreigen. Zo wordt het avontuur nog crucialer voor de jonge Gawain om zichzelf te bewijzen, de eer van zijn familie hoog te houden en zijn plaats tussen de andere ridders van de ronde tafel definitief te verdienen. Voor zijn opvolger van The Old Man & The Gun maakt David Lowery een hele ommekeer in genre en onderwerp. The Green Knight is een atypische bewerking van een eeuwenoud Engels ridderroman. De hoofdrol is weggelegd voor Dev Patel (The Personal History of David Copperfield, Slumdog Millionaire), die opnieuw een bekend personage uit de klassieke literatuur speelt. Hij wordt bijgestaan door onder anderen Alicia Vikander, Joel Edgerton en Barry Keoghan.

Regisseur en acteurs

David Lowery (regisseur), Dev Patel, Alicia Vikander, Joel Edgerton, Sarita Choudhury, Sean Harris, Kate Dickie, Barry Keoghan, Erin Kellyman, Ralph Ineson, Emilie Hetland, Anthony Morris, Megan Tiernan, Noelle Brown, Youssef Quinn, Aaron Edo, Margeaux Wright, Tyrone Kearns

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?