Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt0116583
Page 1
Download de app Download de app

De klokkenluider van de Notre Dame

Veel plezier met De klokkenluider van de Notre Dame kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

De klokkenluider van de Notre Dame

1996
Animatie
91min.
6

Kijk De klokkenluider van de Notre Dame

Moeite met waar je nou De klokkenluider van de Notre Dame moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor De klokkenluider van de Notre Dame:

€ 13,99 bij Amazon Prime
Vanaf € 2,99 bij T-Mobile Thuis
€ 8,99 per maand
Vanaf € 13,99 bij iTunes
€ 12,99 bij mediamarkt,nl
Bekijk nog 2 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Disney's Classic DE KLOKKENLUIDER VAN DE NOTRE DAME is een weergaloos, muzikaal animatiewonder dat u telkens weer versteld zal doen staan! Hoog boven de stad Parijs in een klokkentoren, kijken de vriendelijke en verlegen klokkenluider Quasimodo en zijn waterspuwende kameraadjes naar het "Zottenfestival" - het grootste feest van het jaar. Hoewel zijn wrede beschermheer Frollo hem verbiedt de klokkentoren te verlaten, stapt Quasimodo dapper een wereld in die hij nooit gekend heeft, maar waarvan hij altijd gedroomd heeft. Als hij bevriend raakt met de beeldschone zigeunerin Esmeralda en haar geit Djali, beland Quasimodo in een wervelend avontuur vol spannende actie! DE KLOKKENLUIDER VAN DE NOTRE DAME is voor het hele gezin een feest voor oog en oor: Een betoverende film vol helden, boeven, humor, spanning en muziek… die ieders hart zal verwarmen!

Regisseur en acteurs

Gary Trousdale (regisseur), Kirk Wise (regisseur), Tom Hulce, Demi Moore, Tony Jay, Kevin Kline, Paul Kandel, Charles Kimbrough, Jason Alexander, Mary Wickes, David Ogden Stiers, Mary Kay Bergman, Corey Burton, Heidi Mollenhauer, Jim Cummings, Bill Fagerbakke, Patrick Pinney, Gary Trousdale, Frank Welker, Sherry Lynn, Mickie McGowan, Jack Angel, Bob Bergen, Debi Derryberry

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?