Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt0410297
Page 1
Download de app Download de app

The Lake House

Veel plezier met The Lake House kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

The Lake House

2006
Drama, Romantiek
99min.
al

Deel The Lake House

Je vrienden laten weten dat je The Lake House wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk The Lake House

Moeite met waar je nou The Lake House moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor The Lake House:

Vanaf € 2,99 bij iTunes

Samenvatting

Dr. Kate Forester voelt dat de tijd gekomen is voor enige verandering in haar leven en geeft haar praktijk in het provinciale Illinois op voor een job in een druk ziekenhuis in grootstad Chicago. Ze heeft het echter moeilijk om haar schitterende en prachtig gelegen huis aan een meer achter te laten dat ze er huurde. Onderweg naar de stad, laat Kate een kattebelletje achter voor de volgende huurder van het huis bij het meer. Ze vraagt hem om haar post door te sturen. De nieuwe huurder krijgt bij zijn aankomst echter een heel ander beeld te zien. Alex Wyler is een getalenteerde en tegelijk gefrustreerde architect die aan de slag is op een nabijgelegen werf. Hij vindt het huis bij het meer in een vreselijke staat: verwaarloosd, onder stof en vuil en overgroeit met onkruid. Alex voelt zich in het huis tot rust komen en legt er zich op toe om het domein in zijn oorspronkelijke pracht te herstellen. Wanneer Alex Kate's briefje leest, schrijft een verbijsterde Alex terug met de mededeling dat het huis leegstond toen hij er aankwam. Kate, die er pas een week eerder uit trok, denkt dat hij een of ander flauw spelletje met haar wil spelen en dient hem prompt van repliek.

Regisseur en acteurs

Alejandro Agresti (regisseur), Keanu Reeves, Sandra Bullock, Shohreh Aghdashloo, Christopher Plummer, Ebon Moss-Bachrach, Willeke van Ammelrooy, Dylan Walsh, Lynn Collins, Mike Bacarella, Kevin M. Brennan, Frank Caeti, Aliyah Carr, Jennifer Clark, Jacob D. Dumelle, Scott Elias, Lori Ann Gerdisch, Cynthia Kaye McWilliams, India Neilan, Mia Park, Jacqueline Williams

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?