Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt1754656
Page 1
Download de app Download de app

De Kleine Prins

Veel plezier met De Kleine Prins kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

De Kleine Prins

2015
Animatie
15min.
al

Deel De Kleine Prins

Je vrienden laten weten dat je De Kleine Prins wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk De Kleine Prins

Moeite met waar je nou De Kleine Prins moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor De Kleine Prins:

Te zien bij Groninger Forum,
maandag 10 augustus 14:30
Vanaf € 3,99 bij iTunes
€ 2,99 bij Pathé Thuis

Samenvatting

Het leven van een klein meisje van negen jaar staat helemaal in het teken van school en volwassen worden. Zo heeft haar moeder het voor haar uitgestippeld in een 'levensplan'. De hele zomer zit ze te blokken achter haar bureau. Maar dan zoekt een oude buurman, een piloot, contact met haar. De piloot vertelt het meisje over een magische ontmoeting, lang geleden, met een kleine, wijze prins die een wereld van kansen, avonturen en liefde voor hem opende. Door de vriendschap met de oude piloot gaat ook voor het meisje een nieuwe wereld open en ontdekt ze dat je alleen met je hart kunt zien wat echt belangrijk is. De kleine prins is een prachtige en ontroerende film voor de hele familie van regisseur Mark Osborne (Kung Fu Panda). Met diverse animatietechnieken brengt hij de de verschillende werelden van het meisje en het prinsje ingenieus tot leven. De film is gebaseerd op de bestseller Le petit prince van Antoine de Saint-Exupéry over de magische avonturen van een klein, wijs jongetje. Wereldwijd zijn van het filosofische en poëtische jeugdboek, dat in 260 talen en dialecten is vertaald, al ruim 145 miljoen exemplaren verkocht. Daarmee is het boek het meest verkochte fictiewerk ter wereld.

Regisseur en acteurs

Mark Osborne (regisseur), Jeff Bridges, Mackenzie Foy, Rachel McAdams, Marion Cotillard, Riley Osborne, James Franco, Bud Cort, Benicio del Toro, Ricky Gervais, Albert Brooks, Paul Rudd, Paul Giamatti, Pascal Légitimus, Jacquie Barnbrook, Marcel Bridges, Jeffy Branion, Maddie Osborne, André Dussollier, Florence Foresti, Vincent Cassel, Guillaume Gallienne, Laurent Lafitte, Vincent Lindon, Guillaume Canet, Achille Orsoni, Clara Poincaré, Andrea Santa Maria, Bernard Tiphaine
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?