Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt0091557
Page 1
Download de app Download de app

The Mosquito Coast

Veel plezier met The Mosquito Coast kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

The Mosquito Coast

1986
Avontuur
117min.

Deel The Mosquito Coast

Je vrienden laten weten dat je The Mosquito Coast wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk The Mosquito Coast

Moeite met waar je nou The Mosquito Coast moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor The Mosquito Coast:

Samenvatting

Allie Fox reist zijn droom achterna en vertrekt naar de Mosquito Coast. Hij heeft een paradijs voor ogen, maar creƫert een hel. Verbitterd door het verdorven landschap van de hedendaagse Verenigde Staten verhuist uitvinder Allie Fox (Harrison Ford) samen met zijn vrouw en kinderen naar het regenwoud van Centraal-Amerika. Hij wil daar een nieuwe beschaving oprichten, te beginnen met zijn eigen kerngezin. Alhoewel ze aanvankelijk gedwee instemmen met Allies plannen om een vrije maatschappij te stichten, merken de andere leden van het gezin Fox dat Allies obsessie en extreme egotisme van hem een tirannieke fascist hebben gemaakt die volledige onderwerping eist van zijn getergde gezin.

Regisseur en acteurs

Peter Weir (regisseur), Harrison Ford, Helen Mirren, River Phoenix, Conrad Roberts, Martha Plimpton, Andre Gregory, Dick O'Neill, Jadrien Steele, Michael Rogers, Hilary Gordon, Rebecca Gordon, Jason Alexander, Butterfly McQueen, Tiger Haynes, William Newman

Populair

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?