Page 1
tt8400856
203420278,203420274
Page 1
Download de app Download de app

The Obscure Life of the Grand Duke of Corsica

Veel plezier met The Obscure Life of the Grand Duke of Corsica kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

The Obscure Life of the Grand Duke of Corsica

2021
Drama
93min.

Kijk The Obscure Life of the Grand Duke of Corsica

Moeite met waar je nou The Obscure Life of the Grand Duke of Corsica moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor The Obscure Life of the Grand Duke of Corsica:

Te zien bij Cinema Middelburg,
zondag 1 augustus 14:45

Samenvatting

Alfred Rott heeft een reputatie als rokken-jagende, grofgebekte maar ook geniale architect. Na onenigheid met opdrachtgevers over een nieuw kunstcentrum in Brussel bezoekt Rott een exclusieve orgie waar hij een uitnodiging krijgt van een rijke, excentrieke kluizenaar die zichzelf "The Groothertog van Corsica" noemt. De groothertog, residerend op Malta, geeft Alfred de opdracht om een mausoleum te bouwen als voorbereiding op zijn dood. Een malaria-uitbraak van epidemische omvang doet de bevolking op de vlucht slaan. Te midden van de ontstane chaos besluit Alfred te blijven om het project af te ronden dat mogelijk de belangrijkste creatie van zijn carrière wordt. De rol van Alfred wordt vertolkt door de Britse acteur Timothy Spall. Je kunt hem kennen als Peter Pippeling uit de Harry Potter reeks. Voor zijn rol in Mr. Turner won Spall de prijs voor Beste Acteur op het filmfestival van Cannes.

Regisseur en acteurs

Daniel Graham (regisseur), Peter Stormare, Timothy Spall, Olwen Catherine Kelly, Alicia Agneson, Lara Heller, Tim Cullingworth-Hudson, Matt Hookings, Noeleen Comiskey, Missy Malek, Adam Morse, James Mackie, Earl Wan, Edward Mercieca, Alan Paris, Valentina Manzini, Elvira Out, Marco A. Calleja, Henry Zammit Cordina, Pia Zammit, Pierre Stafrace, Lucy Martin
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?