Page 1
tt0120777
1513903
Page 1
Download de app Download de app

The Opposite of Sex

Veel plezier met The Opposite of Sex kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

The Opposite of Sex

1998
Drama
105min.
12discriminatie grof taalgebruik

Deel The Opposite of Sex

Je vrienden laten weten dat je The Opposite of Sex wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk The Opposite of Sex

Moeite met waar je nou The Opposite of Sex moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor The Opposite of Sex:

ma 27 september 23:10

Samenvatting

De 16-jarige Deedee loopt van huis weg en klopt aan bij haar oudere halfbroer Bill. Na een moeilijke tijd, door het overlijden van zijn grote liefde, heeft hij zijn leven weer aardig op orde. Hij woont samen met zijn nieuwe vriend Matt en beschikt over een aardig vermogen; een erfenis van zijn overleden vriend. Bill is een beetje te aardig voor deze wereld en daarom is Deedee bij hem aan het goede adres. Met haar manipulerende en provocerende gedrag weet zij het rustige leventje van Bill volledig overhoop te halen. Deedee gaat er, zwanger en wel, vandoor met Bills geliefde, een hoop geld en de as van zijn overleden vriend.

Regisseur en acteurs

Don Roos (regisseur), Christina Ricci, Martin Donovan, Lisa Kudrow, Lyle Lovett, Johnny Galecki, William Lee Scott, Ivan Sergei, Megan Blake, Leslie Grossman, Heather Fairfield, Colin Ferguson

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?