Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt4364194
Page 1
Download de app Download de app

The Peanut Butter Falcon

Veel plezier met The Peanut Butter Falcon kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

The Peanut Butter Falcon

2019
Avontuur
97min.
12geweld grof taalgebruik

Kijk The Peanut Butter Falcon

Moeite met waar je nou The Peanut Butter Falcon moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor The Peanut Butter Falcon:

€ 2,99 bij Pathé Thuis
€ 4,99 bij KPN on demand
€ 4,99 bij Picl
Vanaf € 4,99 bij iTunes
Bekijk nog 1 bron meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

De jonge Zak (Zack Gottsagen) met het syndroom van Down heeft slechts één droom: een professionele worstelaar worden! Wanneer hij op een dag wegloopt uit het verpleegtehuis wil hij niks liever dan die droom waarmaken. Al snel ontmoet hij Tyler (Shia LaBeouf), die ook op de vlucht is. Als twee ongewone bondgenoten weten ze te ontsnappen en beleven ze de wildste avonturen. Ze overtuigen zelfs de aardige Eleanor (Dakota Johnson), een medewerkster van het verpleegtehuis, om zich bij hen aan te sluiten op hun reis. The Peanut Butter Falcon is een komische avonturenfilm met in de hoofdrollen Shia LaBeouf, Dakota Johnson, Zack Gottsagen, Thomas Haden Church en Bruce Dern. Het beleefde zijn wereldpremière tijdens het festival South by Southwest en won daar de publieksprijs in de sectie 'Narrative Spotlight'.

Regisseur en acteurs

Tyler Nilson (regisseur), Michael Schwartz (regisseur), Shia LaBeouf, Zack Gottsagen, Dakota Johnson, John Hawkes, Thomas Haden Church, Bruce Dern, Jon Bernthal, Yelawolf, Jake Roberts, Mick Foley

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?